Lid worden

Heel wat mensen hebben wel de intentie om meer te gaan bewegen of hun lichaam aan een verzorgende behandeling te onderwerpen, maar blijven aarzelen om de stap naar een sport- of gezondheidscentrum te zetten. Ook Vitaal Sport hoort van leden vaak reacties als: "Dit had ik veel eerder moeten doen". Om drempelvrees weg te nemen leggen wij u graag uit hoe eenvoudig de weg naar onbeperkt sporten bij Vitaal Sport er uitziet.

Stap 1: Contact

U bent geïnteresseerd geraakt in de sportieve mogelijkheden bij Vitaal Sport via de website of via contact met vrienden of bekenden. U zou wel iets meer willen weten dus u besluit telefonisch contact op te nemen. Tijdens dit eerste contact geeft Vitaal Sport antwoord op al uw vragen en biedt u een gratis proefles aan om de sportfaciliteiten zelf te zien en te beleven.

Telefoon: 0299-320 762
E-mail: info@vitaalsport.nl

Stap 2: Vrijblijvende proefles

U wordt rondgeleid door onze sportruimte waarna u de vrijheid heeft om via de proefles van alle mogelijkheden gebruik te maken. Deze les is tevens een goede gelegenheid om met u af te stemmen welke sportieve plannen u heeft. Wilt u uw lichaamsconditie actief verbeteren of voornamelijk onderhouden? Wilt u individueel sporten of samen met anderen? Bent u van plan veel en regelmatig te trainen of wanneer u even tijd heeft? 

Stap 3: Passend abonnement

Op basis van uw wensen en behoeften bieden wij u de keuze uit verschillende abonnementsvormen.

Silver card:

  • Onbeperkt fitness

Gold card:

  • Onbeperkt fitness en alle groepslessen (in samenwerking met Fitstudio Waterland)

Onze prijzen variëren tussen de € 44.95 en € 49,95 per maand afhankelijk van het soort abonnement (altijd onbeperkt). Er zijn dus verschillende mogelijkheden die met u besproken kunnen worden na uw rondleiding of voor/na de proefles.

Stap 4: Instructielessen

Wanneer u, eventueel na een proefles, besluit lid te worden van Vitaal Sport dan maken we een afspraak voor drie persoonlijke instructielessen waarin het gebruik van alle apparatuur wordt uitgelegd en u wordt ingelicht over de gang van zaken in ons sportcentrum. De instructielessen voorkomen blessures en de informatie zorgt ervoor dat u nadien veilig, vrij en zelfstandig kunt gaan sporten. Vitaal Sport heeft een Inbody apparaat waarmee gewicht, spiermassa, vetpercentage en nog veel meer gemeten kan worden. Wij bieden elke 8 weken de mogelijkheid om hier gratis gebruik van te maken. Tijdens de 2e instructieles doen we deze nul meting.

Stap 5: Trainingsschema

Afhankelijk van uw lichamelijke conditie en uw wensen stelt een van onze sportinstructeurs een persoonlijk trainingsschema voor u samen. Gaandeweg zijn evaluatie en bijsturing van het schema altijd mogelijk. Het enige wat u hiertoe doet is even een van onze instructeurs vragen uw wensen te verwerken in een nieuw schema.

Stap 6: Onbeperkt gebruik

U bent nu bekend met de sportapparaten en de gang van zaken en u heeft een trainingsschema waarmee u aan de slag kan. Dat kan als u wilt iedere dag, op ieder moment. Want met uw abonnement kunt u onbeperkt trainen!

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport is gevestigd op het Marinapark Pieterman 10 in Volendam. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route