Fitness

Fitness is veel meer dan alleen bewegen; met een doelgerichte aanpak en verschillende trainingsvormen zorgt het voor een gezond en energiek lichaam. U traint in een individuele setting of samen met anderen. Lees meer over wat Vitaal Sport op het gebied van fitness te bieden heeft.

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die na een blessure/aandoening willen starten met het verbeteren van hun conditie en de spierkracht willen vergroten. Dat kan zijn na:
  • Nek-, schouder- en rugklachten
  • Heup- of knieklachten
  • Reumatische aandoening
  • Longaandoening
  • Hart- en vaatziekte
  • Verminderde mobiliteit van gewrichten

Medische fitness

Medische fitness is persoonlijke training onder leiding van een professionele fitness-instructeur. Na een intakegesprek en onderzoek wordt een trainingsschema opgesteld waarmee u gericht aan uw klachten werkt.

Het doel van medische fitness is uw lichaam weer zo goed mogelijk te laten functioneren waardoor een balans ontstaat tussen belasting (wat u doet met uw lichaam) en belastbaarheid (wat uw lichaam aankan) zodat klachten afnemen of verdwijnen.

Personal training

Als lid van Vitaal Sport krijgt u natuurlijk professionele begeleiding bij uw fitnesstraining. Wilt u echter die begeleiding verder intensiveren, dan kunt u kiezen voor een personal trainer die uitsluitend met u bezig is, dus met 100% focus op uw energie!

Personal training kan in een een-op-een setting, maar ook een groepje van maximaal vier personen is mogelijk. Tijdens de trainingssessie komt er niets tussendoor, alle aandacht is voor u. Uw personal trainer biedt naast een individueel bewegingsprogramma ook advies op het gebied van bewegen, voeding, lifestyle en mental coaching. Uw personal trainer is flexibel: u maakt een afspraak met uw personal trainer op het moment dat het u schikt.

De kosten voor Personal Training staan los van uw lidmaatschap bij Vitaal Sport. Voor informatie neemt u contact op met 0299-320762

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport is gevestigd op het Marinapark Pieterman 10 in Volendam. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route