Al 25 jaar Compleet in Sport en Ontspanning!

In 1998 vestigde Vitaal Sport Healthcenter zich in de sportruimte van het Van der Valk Hotel Volendam en groeide in 25 jaar uit tot een compleet sport- en ontspanningscentrum. De focus van Vitaal Sport ligt op sport, ontspanning en gezondheid; hiertoe bieden wij u ‘n compleet scala van bewegingsmogelijkheden op het gebied van fitness, small group, personal Training en outdoor-activiteiten.

Inmiddels is Vitaal Sport verhuisd naar het Marinapark in Volendam waar we ons voornamelijk op de fitness en smallgroup zullen focussen. Vanuit onze locatie heeft u een prachtig uitzicht over de nieuwe haven van Volendam.

Vitaal Sport neemt bij ieder nieuw lid de tijd om persoonlijke doelen vast te stellen. Mede door het afnemen van ‘n Fittest en een Inbodytest [lichaamssamenstelling] wordt ervoor gezorgd dat u met een op maat gemaakt trainingsschema op het juiste niveau traint;  onze instructeurs zorgen voor persoonlijke begeleiding en bijsturing waar nodig.

Kwaliteit staat bij Vitaal Sport hoog in het vaandel. Naast onze vakkundige begeleiding bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Personal Training.

Vitaal Sport heeft in samenwerking met Fitstudio Waterland een gevarieerd programma aan groepslessen; hiermee werkt u op een leuke en inspirerende manier aan conditie, kracht, figuur, lenigheid en ontspanning.
 

Nieuwsgierig geworden?
Wij nodigen u graag uit voor een gratis proefles. U zult dan het verschil ontdekken in onze benadering van sport!

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport is gevestigd op het Marinapark Pieterman 10 in Volendam. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route