Al bijna 25 jaar Compleet in Sport en Ontspanning!

In 1998 vestigde Vitaal Sport Healthcenter zich in de sportruimte van het Van der Valk Hotel Volendam en groeide in bijna 25 jaar uit tot een compleet sport- en ontspanningscentrum. De focus van Vitaal Sport ligt op sport, ontspanning en gezondheid; hiertoe bieden wij u ‘n compleet scala van bewegingsmogelijkheden op het gebied van fitness, groepslessen, zwemactiviteiten, wellness en outdoor-activiteiten.

Vitaal Sport neemt bij ieder nieuw lid de tijd om persoonlijke doelen vast te stellen. Mede door het afnemen van ‘n Fittest en een Inbodytest [lichaamssamenstelling] wordt ervoor gezorgd dat u met een op maat gemaakt trainingsschema op het juiste niveau traint;  onze instructeurs zorgen voor persoonlijke begeleiding en bijsturing waar nodig.

Kwaliteit staat bij Vitaal Sport hoog in het vaandel. Naast onze vakkundige begeleiding bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Personal Training.

Vitaal Sport heeft een gevarieerd programma aan groepslessen; hiermee werkt u op een leuke en inspirerende manier aan conditie, kracht, figuur, lenigheid en ontspanning.

Onze leden komen niet alleen voor meer lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl naar Vitaal Sport. Met een ruime relaxruimte, sauna en stoombad, zonnebank en zwembad zijn alle mogelijkheden aanwezig om ook comfortabel te ontspannen; een gezellige koffiebar met terras, zowel binnen als buiten, completeert het geheel.

Kinderen vanaf 4 jaar worden door onze zweminstructeurs opgeleid voor het A-B-C- diploma en de allerkleinsten kunnen als ‘Aquakids’ samen met hun (groot)ouders komen spetteren.

Voor mensen met schouder-, rug-, heup- of knieklachten, artrose of reuma is er Medisch Zwemmen.

Bij Vitaal Sport is een Praktijk voor Fysiotherapie en Osteopathie aanwezig, alsmede mogelijkheden voor Medisch Fitness en naast Shiatsu, ook diverse soorten Sport- en Ontspanningsmassage alsmede Medical Taping.
 

Nieuwsgierig geworden?
Wij nodigen u graag uit voor een gratis proefles en kennismaking met al onze faciliteiten. U zult dan het verschil ontdekken in onze benadering van sport en ontspanning!

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport Healthcenter is gevestigd in Hotel Volendam, Wagenweg 1 in (1145PW) Katwoude. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route