ABC Zwemmen

Voor kinderen vanaf vier jaar verzorgt Vitaal Sport privé zwemles voor het diploma A, B en C onder begeleiding van gediplomeerde zweminstructeurs. De kinderen krijgen voor het A-diploma les in een groepje van twee en voor het diploma B en C maximaal vier kinderen. 

De zwemlessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en kunnen één- of tweemaal per week gevolgd worden. Voor het A-diploma duren de lessen 30 minuten en voor het B- en C-diploma 45 minuten. 

De kosten bedragen € 24,50 per les en deze dient u voor aanvang van de zwemles te voldoen. Tijdens de basisschoolvakanties is er geen zwemles. Voor meer informatie kunt u terecht aan onze balie of via  info@vitaalsport.nl 

Op dit moment is inschrijven niet mogelijk wegens een te lange wachtlijst!

Aquakids I en II

Vitaal Sport biedt kinderen van 1-5 jaar samen met hun (groot)ouders lessen aan om kennis te maken met spetteren, spatteren, zwemmen en badderen. Kinderen raken spelenderwijs vertrouwd met water als voorbereiding op de zwemles of een zonvakantie of gewoon omdat het leuk is dit samen met uw (klein)kind te doen.

Aquarobics

De weerstand van water is twaalf keer hoger dan die van lucht: Vandaar dat oefeningen op stimulerende muziek tijdens Aquarobics de conditie van al uw spiergroepen direct actief verbetert. Een les Aquarobics duurt 45 minuten. Eerst beginnen we met opwarmingsoefeningen. Daarna volgt het conditiegedeelte van ongeveer 30 minuten waarin het tempo en de intensiteit van de oefeningen wordt opgevoerd. Afwisselend komen buik, billen, benen en armen aan de beurt. De cooling-down met diverse stretchoefeningen duurt 5 minuten.

Medisch Zwemmen

Voor mensen met lichamelijke klachten is zwemmen in warm water (31ºC) een ideale manier om gewrichten soepeler te maken, spieren te versterken en uithoudingsvermogen te verbeteren. De oefenstof is ontwikkeld voor mensen met onder meer orthopedische, reumatologische en neurologische klachten. De lessen zijn verder bedoeld voor mensen met bijvoorbeeld schouder-, rug-, heup- of knieklachten, artrose en reuma. Voor deelname aan deze les meldt u zich bij de receptie van Vitaal Sport of u belt 0299 320 762 voor meer informatie.

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport Healthcenter is gevestigd in Hotel Volendam, Wagenweg 1 in (1145PW) Katwoude. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route