Wellness

Wellness staat voor lichamelijk welzijn, dus alles wat met ontspanning, rust, herstellen en genieten te maken heeft. Wellness gaat vooral over je weer fit voelen en nieuwe energie krijgen. Verwen uzelf regelmatig met een moment van wellness: breng een bezoek aan ons saunacomplex of laat u eens masseren voor extra energie.

Sauna & Stoombad

Sommige leden komen speciaal voor de sauna, het stoombad en de ruime relaxruimte om uren te ontspannen. Anderen duiken na het sporten even de sauna in. De sauna van Vitaal Sport is geen commercieel openbaar centrum maar een prettige plek om te ontspannen en te genieten. Sterke punten zijn de rustige sfeer, de kwaliteit van de sauna's en de hoge mate van hygiëne.

De openingstijden voor de sauna en/of stoombad zijn gelijk aan de openingstijden van Vitaal Sport. U kunt hier zonder afspraak gebruik van maken.

Vitaal Sport kent uren voor vrouwen alleen:

• dinsdagochtend van 09.00 - 11.00 uur

• woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur

Massage

Vitaal Sport werkt samen met verschillende masseurs/masseuses. U kunt hier terecht voor een sport- of ontspanningsmassage.

Een aantal voordelen van massage zijn dat u minder stress zal ervaren, uw weerstand zal worden verhoogd en het geeft u meer energie. De openingstijden van de masseurs/masseuses zijn gelijk aan de openingstijden van Vitaal Sport. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0299-320762 of bij de balie.

 

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport Healthcenter is gevestigd in Hotel Volendam, Wagenweg 1 in (1145PW) Katwoude. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route