Wellness

Wellness staat voor lichamelijk welzijn, dus alles wat met ontspanning, rust, herstellen en genieten te maken heeft. Wellness gaat vooral over je weer fit voelen en nieuwe energie krijgen. Verwen uzelf regelmatig met een moment van wellness: breng een bezoek aan ons saunacomplex of laat u eens masseren voor extra energie.

Sauna & Stoombad

Sommige leden komen speciaal voor de sauna, het stoombad en de ruime relaxruimte om uren te ontspannen. Anderen duiken na het sporten even de sauna in. De sauna van Vitaal Sport is geen commercieel openbaar centrum maar een prettige plek om te ontspannen en te genieten. Sterke punten zijn de rustige sfeer, de kwaliteit van de sauna's en de hoge mate van hygiëne.

Vitaal Sport kent uren voor vrouwen alleen:

• dinsdagochtend van 09.00 - 11.00 uur

• woensdagavond van 19.00 - 21.00 uur

Zonnebank

Verantwoord een lekker kleurtje opdoen kan bij Vitaal Sport Healthcenter. U kunt zich privé terugtrekken in een afsluitbare ruimte waar u ongestoord kunt zonnen. De krachtige UV-lampen zorgen voor een gezond bruiningsresultaat. Ook is de zonnebank uitgerust met een extra sterke gezichtsbruiner. De zonnebank kan gebruikt worden vanaf 18 jaar. 

Contact

Hopelijk heeft de website van Vitaal Sport u geïnspireerd om regelmatig te gaan bewegen. Met die gedachte heeft u al de eerste stap al gezet. Mocht u meer willen weten voor de volgende stap, dan kunt u altijd terecht bij onze informatiebalie: Vitaal Sport Healthcenter is gevestigd in Hotel Volendam, Wagenweg 1 in (1145PW) Katwoude. Voor uitgebreide informatie kunt u ook bellen met 0299 320 762 of schrijven naar info@vitaalsport.nl. Ons team staat altijd voor u klaar.

Route